IT Rendszerüzemeltetés
NetSupport szoftverek
Táviroda
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

ÓRIÁSI nyári NetSupport akció!

ÓRIÁSI nyári NetSupport akció!

Most a NetSupport DNA minden szoftvercsomagja, felhasználószámtól függetlenül 30-40% árengedménnyel rendelhető!

Miért érdemes kihasználni?

  • A NetSupport DNA programmal egy informatív, könnyen kezelhető informatikai készletgazdálkodási, és hálózati felügyeleti szoftvert vehetnek használatba. Ezzel a program- és internet használat ellenőrzését és az eszközök kezelését is könnyen, egyetlen gépről ellenőrizhetik és vezérelhetik.
  • A programot már használó iskolák egyöntetű véleménye szerint az EDU Pack B csomag részét képező NetSupport School rendkívül hatékonyan segíti az oktatási folyamatokat. A programban található órai anyag vázlat és teszt készítő funkciók jelentősen megkönnyítik és meggyorsítják az anyag leadását és számonkérését egyaránt.
  • A CORP Pack C és EDU Pack C csomag részét képező NetSupport Manager IT távvezérlési szoftver rugalmas és kényelmes megoldás a rendszer informatikusok részére a távolról történő segítségnyújtásra, hibaelhárításra. Az ingyenes megoldásokkal ellentétben gyors és stabil kapcsolatot biztosít a rendszergazda és a felhasználói eszközök kommunikációjában.
  • Bár az EDU Pack B és C, valamint a CORP Pack C szoftvercsomagok normál esetben 100 felhasználó alatt nem rendelhetők, az akció ideje alatt a minimum felhasználószám korlát is feloldásra kerül, azaz nincs minimum felhasználószám.

Kik vehetik igénybe?

Bármely olyan oktatási intézmény, cég vagy egyéni vállalkozó, aki még nem rendelkezik NetSupport DNA szoftverrel.

Kérje ajánlatunkat!

Az info__kukac__netsupport__pont__hu e-mail címen, vagy honlapunk kapcsolati oldalán keresztül küldje el intézménye nevét, e-mail címét, valamint a kívánt felhasználószámot, és válaszlevélben megküldjük kötelezettségek nélküli, akciós ajánlatunkat.

Akciónk más kedvezménnyel nem vonható össze.